Oktober 2020

Plejehjemmet Engskræntens menuplan oktober 2020,

Torsdag 1. Brændende kærlighed m/ mos / stegte rødbeder, Tunmousse m/ flüte / dressing
Fredag 2. Øl braiseret svinekæber m/ sauce / kartofler / tyttebær, Pære belle helene
Lørdag 3. Skinkemignon m/ dijonsauce / kartofler / grønt, Stikkelsbærgrød
Søndag 4. Bøfstroganoff m/ mos / asier, Ris a la mande m/ kirsebærsauce
Mandag 5. Kogt torsk m/ sennepssauce m/ hakket rødbeder, Frisk frugt
Tirsdag 6. Stegt kylling m/ skysauce / kartofler / agurkesalat, Tyttebærris
Onsdag 7. Svenskpølseret m/ purløg, Abrikosgrød
Torsdag 8. Glaseret skinke m/ flødekartofler / grønt, Laksesnit m/ fløde peberrod/dild
Fredag 9. Hakkebøf m/ blødeløg / bearnaisesauce / kartofler, Gammeldags æblekage
Lørdag 10. Paneret fiskefilet m/ persillesauce / kartofler / stegte gulerødder, Hjemmelavet rom/rosin is m/ vafler
Søndag 11. Paprikagryde m/ ris / broccoli, Rødgrød
Mandag 12. Spaghetti carbonára m/ ærter, Frugtsalat m/ råcreme
Tirsdag 13. Tarteletter m/ høns og asparges, Ærtesuppe m/ cremefraiche
Onsdag 14. Fiskelasagne m/ salat, Chokoladebudding m/ flødeskum
Torsdag 15. Marineret kalkun m/ pikantsauce / stegte-kartofler / grønt, Sveskegrød
Fredag 16. Flæskesteg m/ skysauce / kartofler / rødkål, Is m/ vafler
Lørdag 17. Oksesteg m/ peberrodssauce / kartofler / grønt, Appelsinfromage
Søndag 18. Vikingegryde m/ kartofler / grønt, Blommegrød
Mandag 19. Thai fiskefrikadeller / kartofler / grønt, Frugtsuppe m/ flødeskum
Tirsdag 20. Boller i selleri m/ kartofler, Rutebilslagkage
Onsdag 21. Ristaffel m / ananas / rosiner / chutney, Klatkager m/ syltetøj
Torsdag 22. Kogt flæsk m/ brunkål / kartofler /rugbrød / rødbeder, Jordbærgrød
Fredag 23. Luksusgryde m/kartofler / grønt, Syltede blommer m/ vaniljecreme
Lørdag 24. Sort mørbrad m/ sauce / kartofler / grønt, Rabarbergrød
Søndag 25. Kalkungryde m/ ris / grønt, Dessert kage
Mandag 26. Italiensk farsbrød m/ tomatsauce / kartofler / broccoli, Henkogt abrikos m/ makronflødeskum
Tirsdag 27. Hjerter i flødesauce m/ kartoffel-mos / grønt, Marzenagrød m/ kanelsukker
Onsdag 28. Frikadeller m/ kartofler / sovs / rødkål, Hyldebærsuppe m/ tvebakker
Torsdag 29. Stegt kyllingefilet m/ karrysauce / kartofler / grønt, Rombudding m/ kirsebærsauce
Fredag 30. Cordon bleu m/ sauce / stegte-kartofler / grønt, Spejlæg m/ flødeskum
Lørdag 31. Stegt laks m/ hollandaisesauce / kartofler / bønner, Chokolademousse m/ flødeskum

JB.